De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf mud gard  medhorses

Naf mud gard

NAF Mud Gard De lichamelijke afvoerprocessen en de afweer van de huid worden door NAF Mud Gard ondersteund. NAF Mud Gard bevat maar liefst 50 verschillende ingredienten. Dit zijn o.a. de kruiden gember en melkdistel die een hoge concentratie anti- oxidanten bevatten. Deze anti-oxidanten zijn belangrijke voedingsstoffen voor het afweer en ontgiftingssysteem van het lichaam. Mud Gard bevat ook MSM zwavel en zink; 2 belangrijke stoffen voor een weerbare huid. Mud Gard kan gegeven worden wanneer de huid al zacht en week is geworden door natte weersomstandigheden. Mud Gard kan ook preventief gegeven worden aan paarden. Gebruik: Paarden & Pony's Hoge dosering (eerste 10 dgn): 66 g per dag (3 schepjes per dag) Onderhoudsdosering: 22 g per dag (1 schepje per dag) 1 maatschepje bevat ca. 22 gram. Door licht bevochtigd voer mengen. Het beste is om het te verdelen over 2 voedingen. De onderhoudsdosering kan aan de behoefte van het paard worden aangepast. Geleidelijk introduceren bij moeilijk eters. Voor het beste resultaat kunt u naast het geven van NAF Mud Gard, de desbetreffende plekken wassen met Tea Tree Shampoo en Mud Gard Zalf aanbrengen op de schone droge huid. Samenstelling: MSM, Zink, Aromatische en smakelijke kruiden, Gedroogde voedergewassen, Bijproducten van wortels en knollen. Goed afgesloten bewaren op een droge koele plaats.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 35.75

Bekijken in de winkel »


Naf mud gard koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!