De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf msm  medhorses

Naf msm

NAF MSM Goed opneembaar organisch zwavel voor de aanvulling van zwavel, een mineraal dat een belangrijke rol vervult in het lichaam van mens en dier. MSM zwavel is bijzonder geschikt voor paarden die weinig weidegang krijgen, sportpaarden of paarden met een blessure, paarden die net ziek zijn geweest of ouder wordende paarden. MSM zwavel is een belangrijke bouwsteen voor het lichaam van het paard. Op het moment dat er voldoende in het lichaam aanwezig is zal MSM zwavel het bindweefsel verstevigen Samenstelling: Organisch Zwavel Dosering en toepassing: Voer instructies voor onderhoud: Paarden opstart (10 dagen) 24-40 gram (3-5 schepjes) Daarna 8-24 gram per dag (1-3 schepjes) Pony's opstart 16-24 gram (2-4 schepjes) Daarna 8-16 gram (1-2 schepjes) Bij competitie of zware inspanning voert u de opstart hoeveelheid gedurende 4 dagen voor en 2 dagen na de competitie. Met 1000 gram, indien u 8 gram dag voert, doet u 125 dagen.(bij dagelijks gebruik)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 20.00

Bekijken in de winkel »


Naf msm koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!