De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Naf elektrolyten  dochorse

Naf elektrolyten

NAF - Elektrolyten Complete elektrolyten-mix die de lichaamszouten weer aanvult die door zware inspanning of warm weer verloren zijn gegaan. Als paarden zweten dan verliezen ze niet alleen water, maar ook elektrolyten en belangrijke stoffen als calcium, natrium, kalium en chloride.  Door het uitzweten van elektrolyten wordt de verhouding van de hoeveelheid water in het lichaam hoger en de hoeveelheid elektrolyten lager. Paarden krijgen daardoor geen dorst en drinken bij uitdroging dus moeilijk. Daarnaast heeft het drinken van alleen water niet direct resultaat om uitdroging tegen te gaan. Het lichaam denkt immers dat er genoeg water in het lichaam is en zal het niet automatisch opnemen in de darmen.  Uitdroging is te voorkomen door het water en de elektrolyten, die met het zweet verloren zijn gegaan, aan te vullen. De toevoeging van elektrolyten is dus essentieel voor een goed en volledig herstel van het lichaam.

Prijs 9.15

Bekijken in de winkel »


Naf elektrolyten koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!