De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Koord excellent uniek 200m x 6mm wi/gr  medhorses

Koord excellent uniek 200m x 6mm wi/gr

Koord Excellent Uniek 200m x 6mm wi/gr Het grote voordeel van het Excellent Koord Uniek is dat het speciaal gevlochten is (zie hierboven). Dit zorgt voor een optimale stroom doorvoer doordat de draden zich constant kruisen. Waarom kiest men voor Excellent Koord Uniek: * Altijd stroom op de afrastering. * Hoge rekbaarheid. * Hoge breukbestendigheid. * Lange levensduur. * Ideaal bij niet stroomgevoelige dieren. * Door gebruik van lichtmetalen draden 40x betere stroom geleiding. Dit maakt Excellent Koord UNIEK: UNIEK IN NEDERLAND Het voordeel van Koord Excellent Uniek is dat het een gevlochten koord is hierdoor is de stroomverhouding van het koord constant optimaal omdat de draden zich constant kruisen. 40x betere stroom geleiding Lengte: 200 meter Koord Aantal Draden: 4x Roestvrijstalen Draden Ø 0,2 mm 2x Licht Metalen Draad Ø 0,3 mm Breukkracht: 450 kg Geleidingsvermogen: 0,127 ohm/m De combinatie van LM en RVS draden zorgt voor een 40 x betere geleiding dan het gebruikelijke 6 mm koord.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 45.30

Bekijken in de winkel »


Koord excellent uniek 200m x 6mm wi/gr koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!