De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Klauwzeer tinctuur 250ml  macrovet

Klauwzeer tinctuur 250ml

Klauwzeer Tinctuur 250ml Klauwzeer Tinctuur is een product op basis van organische en anorganische zuren, koperverbindingen en plantaardige extracten. Voor de verzorging en onderhoud van klauwen en hoeven van rundvee, schapen en paarden. Klauwzeer tinctuur heeft een goede verzorgende werking op verwondingen aan de klauwen bij mortelaro, rotkreupel en mok.Gebruiksaanwijzing Klauwzeer Tinctuur Een kleine hoeveelheid klauwzeertinctuur gieten over het aangedane oppervlak. Klauwzeer Tinctuur bevat de volgende samenstelling organische en anorganische zuren koper en zinksulfaat.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 101031

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 21.60

Bekijken in de winkel »


Klauwzeer tinctuur 250ml koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!