De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Kent & masters dressage  medhorses

Kent & masters dressage

Royale breedte van de zweetbladen, verwisselbare boom met opengewerkte bevestiging maken het eenvoudig te monteren, zelfs voor Warmbloedpaarden. Grote verwisselbare wrong kan worden geplaatst om de ruiter de nodige steun te geven. Drie verstelbare singelstoten om stabiliteit te waarborgen. Kleur Zwart Maten 17", 17,5", 18" -De ideale keuze voor een paard met een gemiddelde hoogte en breedte -Gebouwd op een SimaTree zadel boom houd de positie van de ruiter centraal voor een evenwichtige dressuur positie -Luxe verborgen knie wrongen en breed zitvlak zorgen voor maximale steun en comfort -Geschikt voor gebruik op alle niveaus van dressuur Meer informatie over onze zadelpasservice kan u onderaan de site vinden onder "Servicedesk"

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 895.00

Bekijken in de winkel »


Kent & masters dressage koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!