De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Jolly side kick perfect voor in de manege of voor op de wei!  ruitersportsissi

Jolly side kick perfect voor in de manege of voor op de wei!

Jolly Side kick Verveling in de manege en in de wei is een dagelijks probleem. Je hebt niet alle tijd om je paard de gehele dag te vermaken en daarvoor is de Side Kick de ideale SPEEL oplossing. Side Kick is zon- en regenbestendig. Ook voor kinderen prachtig om mee te spelen (boksen). Gebruik: Onderkant (Base) vullen (geheel vol) met zand of water. Bovenkant oppompen tot die bijna vol is. Beschermhoes erover heen plaatsen met de klittenband opening bij het ventiel en daarna oppompen tot de boks pilaar goed hard is en na het omdrukken ook weer overeind komt. Het vullen met zand is ideaal voor in de winter dit in verband met het bevriezen van de bal.Formaat 150cm hoog x 50cm breed .Ideaal voor jonge paarden als schriktraining.Uniek en grappig design (gaat altijd weer rechtop staan )

Normale prijs: 94.50
Korting: 0%
Kleur:
Size:

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 94.50

Bekijken in de winkel »


Jolly side kick perfect voor in de manege of voor op de wei! koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!