De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Itz arm wallet  medhorses

Itz arm wallet

ITZ Arm Wallet Waterproof - Waterdichte arm Portemonnee Het maakt niet uit met welke activiteit je bezig bent, maar hou je handen vrij tijdens alle outdoor en indoor activiteiten. Paardrijden, Wandelen, hardlopen, fietsen, dansen, shoppen, skiën, zwemmen, surfen, zeilen, skaten, roeien, bezoeken van festivals, paardrijden en of reizen, met de ARM WALLET heb je altijd je belangrijke spullen bij je. Gebruik de ARM WALLET voor je geld, gsm, MP3, iPod, pinpas en/of sleutels. De ARM WALLET wordt gemaakt van hoogste kwaliteit Neopreen en Lycra en is zo ontworpen dat transpiratie wordt geabsorbeerd terwijl de kleine gaatjes in de ARM WALLET zorgen voor een ademend vermogen. Product specificatie De ARM WALLET is gemaakt van neopreen en lycra, is waterdicht, rekbare stof, heeft een comfortabele pasvorm, is duurzaam en slijtvast en in een commerciele verpakking De ARM WALLET is te verkrijgen in drie maten, Small, Medium en Large.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 29.95

Bekijken in de winkel »


Itz arm wallet koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!