De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Horseware rambo grand prix show rug  dochorse

Horseware rambo grand prix show rug

Horseware - Rambo Grand Prix Show Rug Deze kwalitatief hoogwaardige showdeken is gemaakt van een vochtregulerend 400 grams non-pilling fleece materiaal. De deken is voorzien van een lederen voorsluiting met gesp en afneembare kruissingels. Luxe afgewerkte deken met aan de achterkant een koor ornament. Deze fleece deken is ideaal te gebruiken als transport-, show- of zweetdeken.  De deken is machine wasbaar. Verkrijgbaar in de kleuren: zwart en chocolade bruin.

Prijs 84.00

Bekijken in de winkel »


Horseware rambo grand prix show rug koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!