De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Horseware corrib kids jack  dochorse

Horseware corrib kids jack

Horseware - Kids Corrib Jack Mooie jas die waterdicht en ademend is, met een fijne fleece voering. De jas heeft een capuchon die je kunt 'verstoppen' zonder hem te moeten afritsen, zodat je ervoor kunt kiezen of je wel of geen capuchon wilt gebruiken. Met elastiek en klittenband bij de mouwen om het goed te laten aansluiten bij de handen. De jas is machine wasbaar, dus de kinderen kunnen er fijn mee buiten spelen! Verkrijgbaar in de kleuren: Zwart, Bruin, Blauw en Paars.

Prijs 49.00

Bekijken in de winkel »


Horseware corrib kids jack koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!