De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Hippo-tonic bio-algan  medhorses

Hippo-tonic bio-algan

Voedingssupplement voor pony's, sportpaarden en renpaarden met natuurlijk zeealgenextract. Bevat 60 verschillende mineralen en elementen, 12 vitaminen en 21 aminozuren. Bio-Algan bevat ook vitamine B12, dat niet voorkomt in de planten op het land. Dit product doet de vacht glanzen, en zorgt voor meer vitaliteit, beter prestaties en een snellere gewichtstoename. Een optimaal voedingssupplement, u heeft 1/3 minder voer nodig! Geleverd met maatbeker.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 19.00

Bekijken in de winkel »


Hippo-tonic bio-algan koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!