De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Hippo-ex-laminitis  vetinal

Hippo-ex-laminitis

Hippo-EX-Laminitis is een aanvullend diervoeder dat effectief is tegen hoefbevangenheid bij paarden en pony's. Het middel verbetert de vertering in de darmen. De werkzame stof is een (wereldwijd gepatenteerde) peptide. Dit peptide bindt zich aan het teveel aan suikermoleculen die niet door de lever verwerkt kunnen worden. Daardoor worden de laminitis-veroorzakende stoffen onschadelijk gemaakt. Hippo-EX-Laminitis herstelt de balans in de darmflora en ondersteunt de lever met de afvoer van toxische stoffen. De werkzaamheid is in de praktijk in verschillende Europese landen aangetoond. Hippo-EX-Laminitis kan zonder recept worden verkregen; gevaar voor overdosering is er niet. Paarden en pony's die al zeer lang hoefbevangen zijn, zullen ook goed reageren.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 54.95

Bekijken in de winkel »


Hippo-ex-laminitis koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!