De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Hawk eye vogelverschrikker  macrovet

Hawk eye vogelverschrikker

De Hawk Eyes vogelverschrikker verjaagt alle ongewenste vogels Een stille vogelverschrikker welke eenvoudig op alle locaties is te plaatsen. Kent geen onderhoud. Draait door de wind en heeft verschillende, vogelafschrikkende kleuren en reflectoren. De Hawk Eyes zijn overal te plaatsen. Ze worden geleverd met een stok welke stevig in de grond kan worden geplaatst. De Hawk Eyes worden geleverd als bouwpakket en zijn redelijk eenvoudig in elkaar te zetten. Hiervoor heeft u secondelijm nodig. De lijm wordt alleen meegeleverd bij een overdoos van 6 stuks. Bij minder dan 6 stuks dient u de lijm er los bij te bestellen. De modellen zijn weerbestendig, getest tot windkracht 8. Hebben geen onderhoud nodig. Eenvoudig te monteren. Natuurlijke schrikkleuren. Aangedreven door de wind. Stil - ideaal binnen bebouwde kom. Zeer opvallend door weerkaatsing zonlicht d.m.v. reflecterend materiaal. Voor optimale bescherming is het nodig om meerdere zowel rode als gele Hawk Eyes strategisch op te stellen. De Hawk Eyes zijn eenvoudig in elkaar te zetten volgens de beschrijving op de verpakking. (Nederlandse vertaling aangehecht) Wanneer hij in elkaar staat de pennetjes stukje terug trekken, voorzien van lijm en terug stoppen. Dan kunnen de elementen niet los raken. Advies: ben er zeker van dat de elementen goed vast zitten voor de Hawk Eyes in gebruik worden genomen. Tips voor een optimaal resultaat met de Hawk Eyes vogelverschrikker Hawk Eyes om de 20 tot 40 meter boven in de boom of in het veld. Afwisselend rode en gele Hawk Eyes. Duiven verjagen: een lange rij op het veld waar de eigenaar geen duiven wil zien dalen. Kraaien verjagen: Als de vogels wegblijven voor de Hawk Eyes, doe de Hawk Eyes ook weg. Als de vogels weer terugkomen, zet dan de Hawk Eyes weer op hun plaats. De Hawk Eyes werken prima tegen kraaiachtigen bij de maisvoederkuil en pas ingezaaide gewassen. Rotganzen verjagen: zet enkele Hawk Eyes per hectare neer: dan zullen de ganzen niet zo snel landen. Reiger verjagen: enkele Hawk Eyes bij de vijver, Hawk Eyes regelmatig verwijderen. Roofvogels verjagen: Als de roofvogels wegblijven, plaats de Hawk Eyes uit het zicht. Komen de roofvogels terug, plaats ze dan weer in het zicht. (b.v. bij scharrelkippen in buitenuitloop of bij duiventil van duivenhouder). Regelmatig verplaatsen, verwijderen en weer terug plaatsen verhoogt het resultaat. Hawk Eyes neerzetten op probleem hoeken in het perceel, waar de meeste schade wordt verwacht. Geen garantie op stormschade, het is dus aan te bevelen om bij ernstige harde wind de vogelverschrikker tijdig veilig op te bergen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 605060

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 34.95

Bekijken in de winkel »


Hawk eye vogelverschrikker koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!