De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Harry's horse neusnetje  medhorses

Harry's horse neusnetje

Harry's Horse Neusnetje een zeer effectieve neusbescherming. Anatomisch gevormd om de neus maximaal te beschermen tegen het binnendringen van vliegen, pollen en andere zaken die het paard irriteren. De ademhaling van het paard wordt door het gebruik van het neusnetje niet belemmerd of gehinderd. De inwerking van het bit wordt in geen enkel opzicht verstoord; eenvoudig in gebruik en simpel te bevestigen. Het neusnetje kan gemakkelijk gereinigd worden met handwarm water. Eenvoudig met klittenband te bevestigen aan de neusriem van het hoofdstel of halster. Leverbaar in de kleuren: Zwart en Wit.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 7.95

Bekijken in de winkel »


Harry's horse neusnetje koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!