De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
H2go bag 80 liter  macrovet

H2go bag 80 liter

H2Go Bag - Waterzak voor in een kruiwagen Vervoer gemakkelijk vers water voor uw dieren in de H2Go bag, de waterzak past in de meeste kruiwagens en heeft een capaciteit van 80 liter. De waterzak is gemaakt van stevig kunststof en wordt geleverd samen met een anti-slipmat zodat deze niet uit de kruiwagen kan glijden. Met de H2go bag is het vervoeren van drinkwater voor uw paarden nog nooit zo gemakkelijk geweest, tevens kunt u hem ook gebruiken om de plantjes water te geven op plaatsen waar de tuinslang niet komt. Enkele voordelen van de H2Go waterzak Stevige kunststof zak welke tegen een stootje kan Doordat de zak helemaal is gesloten morst u geen water Geef water op plaatsen waar de tuinslang niet komt Goedkoop en gemakkelijk in gebruik Anti slipmat zodat deze niet de kruiwagen uitglijdt.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 502838

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 15.20

Bekijken in de winkel »


H2go bag 80 liter koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!