De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Groene os l-lysine & vitamine b6  medhorses

Groene os l-lysine & vitamine b6

Groene Os L-Lysine & Vitamine B6 Indicatie(s): Bij lusteloosheid of een verminderd concentratievermogen. L-Lysine & Vitamine B6 Eigenschappen per ingrediënt: L-Lysine wordt ingezet ter ondersteuning van de uitschakeling van actieve herpes virussen en wanneer men besmetting probeert te voorkomen. Dit product is tevens inzetbaar om schade aan de zenuwbanen te beperken of te voorkomen die ontstaan is door het Rhino Pneumonie virus. Het aminozuur L-Lysine is van belang voor de productie van elementaire lichaamseiwitten. Het is tevens nodig voor de groei en het herstel van het weefsel vanwege de collageenvormende eigenschappen en het vermogen calcium te absorberen. Dit aminozuur verhoogt de productie van enzymen en hormonen. L-Lysine is derhalve van belang in de groeiperiode. Vitamine B6 ondersteunt de L-Lysine bij de assimilatie en werkt gunstig op de vorming van nieuw weefsel en het herstel van beschadigd weefsel. Dosering en toepassing: Dosering paarden en pony's: Paarden en pony's: 2 tot 4 maatscheppen per dag. (5.000 tot 10.000 mg per dag.) 1 maatschep is 1 gram Inhoud per maatschep: 500 mg. L-Lysine 10 mg. Pyrodoxine Tenzij anders voorgeschreven. Contra indicaties: Dracht- en zoogperiode. (Tenzij anders voorgeschreven) Voor inwendig gebruik.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 21.95

Bekijken in de winkel »


Groene os l-lysine & vitamine b6 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!