De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Groene os groene leem wondpasta  medhorses

Groene os groene leem wondpasta

De Groene Os Groene Leem Wondpasta Bij wonden Geschikt voor: Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony, Vogel Samenstelling: Illite, Colloidal silver, Calendula officinalis, Glycerin, Vitamine E olie (d-alpha tocopherol), Buxus chinensis, Persea gratissima, Tricticum vulgare, Beta - carotene, Lavendula officinalis, Aloe barbadensis, Mel, Propolis cera, Melia azudirachta, Echinacea purpurea.Indicatie(s): Groene Leem werd al in de oudheid gebruikt ter genezing van wonden en ter reiniging van de huid. Groene Leem heeft de bijzondere eigenschap dat het vuil uit wonden trekt en tevens een beschermende en ademende laag vormt over de wond waardoor vuil en vliegen geen kans krijgen om de wond binnen te dringen. Daarnaast is de Groene Leem Wondpasta zeer effectief gebleken om zwellingen tegen te gaan. Bij bacteriële, virale en schimmelinfecties, ontstekingen, slecht genezende wonden, natte wonden, hotspots, smetplekken, eczeem, mok, rotstraal, doorgebroken hoefzweren, maar ook bij (ernstig) trauma. Eigenschappen per ingrediënt: De Groene Leem wondpasta van de Groene Os bestaat uit diverse helende oliën, kruiden en mineralen en helpt weefsel en huid te herstellen. Het werkt zeer bloedstelpend, minimaliseert de vorming van wild vlees en littekenweefsel, verzacht de pijn en gaat zwelling tegen. Ook voedt het de huid en houdt deze soepel en elastisch.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 26.95

Bekijken in de winkel »


Groene os groene leem wondpasta koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!