De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Groene os blaas en nier compositum  medhorses

Groene os blaas en nier compositum

De Groene Os Blaas en Nier compositum Geschikt voor: Mens, Kat, Hond, Knaagdier, Paard, Pony, Vogel Samenstelling: Aqua, Solidago virga aurea, Orthosiphonis, Uva ursi, Betula, Berberis, Echinacea purpurea, Uncaria tomentosa, Hydrastis canadensis., Cantharis, Ethanolum 40 % vol.Indicatie(s): Bij alle blaas- en nierproblemen of klachten veroorzaakt door het minder functioneren van de blaas en/of nieren zoals blaasontsteking, nier- en blaasstenen of nierinsufficientie. Ook ter ondersteuning bij incontinentie. Blaas- en Nier compositum heeft een regulerende werking op de urinewegen. Het bevordert het oplossen van kleine nierstenen of niergruis en blaasstenen, stimuleert de vochtafdrijving en urineproductie. Dosering en toepassing: Tenzij de dierenarts anders voorschrijft: Paarden en pony's: 2 maal daags 25 druppels. Honden en katten: honden > 25 kilo: 2 maal daags 12 druppels honden 10 tot 25 kilo: 2 maal daags 7 druppels hond & kat < 10 kilo: 2 maal daags 5 druppels Bijzonderheden: Het geniet de voorkeur om de druppels buiten de voertijden om te geven. Dit kan eenvoudig geschieden door het compositum op een stukje brood of stukje vlees te druppelen en op die manier toe te dienen. Langdurig gebruik mogelijk (langer dan drie maanden) maar dan wel om de drie weken een stop van een week inlassen.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 20.95

Bekijken in de winkel »


Groene os blaas en nier compositum koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!