De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Gloria drukspuit prima-5- 5 liter  macrovet

Gloria drukspuit prima-5- 5 liter

Gloria drukspuit prima-5- 5 liter De drukspuit prima 5 van gloria is heel praktisch en veelzijdig. De kunststof tank heeft een vulinhoud van 5 liter en een max. werkdruk van 3 bar. De spuit is voorzien van een stevige knijpkraan, een drukmeter met veiligheids- en afblaasventiel, een vultrechter, een messing spuitstok met verstelbare sproeier, een grote pomp en een draagriem.gewicht ca. 2,0 kg, max. temperatuur + 40°cgeschikt voor het sproeien van biologische plantenverzorgingsmiddelen.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 502152

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 43.30

Bekijken in de winkel »


Gloria drukspuit prima-5- 5 liter koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!