De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Glanslotion cdm dreamcoat ultimate  dochorse

Glanslotion cdm dreamcoat ultimate

CDM- Glanslotion Dreamcoat Ultimate Deze zeer fijne Dreamcoat Glanslotion geeft een prachtige glans met een niet vette en natuurlijke finish. Doordat deze glanslotion geen nat, vettig of glibberug residu achterlaat kan het over het gehele lichaam gebruikt worden, zelfs onder het zadel of in de manen voor het vlechten. De spray is door zijn fijne spuitnevel handig in gebruik en heeft een heerlijke geur. CDM Glanslotion Dreamcoat Ultimate maakt de staart, manen en vacht zeer zacht en accentueert de spieren.

Prijs 23.95

Bekijken in de winkel »


Glanslotion cdm dreamcoat ultimate koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!