De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Farnam wonder dust poeder  dochorse

Farnam wonder dust poeder

Farnam - Wonder Dust Poeder 113 gram Speciaal verzorgend en bloedstollend poeder te gebruiken voor diverse wonden, sneetjes, en schaafplekken. Ideaal voor langzaam helende plekken en geïnfecteerde wonden en bevat een activator die wildvlees tegengaat. Het stopt het bloeden snel, droogt wonden snel op en bevorderd het helingsproces. Wonder Dust Bevat ook een geurstopper die de vieze geur van vieze of geïnfecteerde wonden verwijdert * Middel voor slecht genezende wonden * Gebruik op wonden, snijwonden en schaafwonden. * Gebruik met of zonder verbandje * Speciaal ontwikkeld voor paarden * Actieve formule die ook op wild vlees gebruikt kan worden * Laat het bloeden snel stoppen en droogt de wond * Vieze geuren verdwijnen Zeer veel gebruikt product door dierenartsen !

Prijs 12.50

Bekijken in de winkel »


Farnam wonder dust poeder koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!