De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Espree aloe herbal liniment & body wash  medhorses

Espree aloe herbal liniment & body wash

Espree Aloe herbal liniment & body wash Espree Liniment & Body Wash kan worden ingezet als een verkwikkende, ontspannende douchegel na het sporten, of om de vermoeide spieren mee te masseren. De formule dringt diep door in de huid en helpt geïrriteerde en vermoeide spieren te ontspannen. Ook bij pijnlijke en stijve gewrichten, bij kleine blessures, oppervlakkige wondjes of irritaties en spierspanningen kan dit product goed worden ingezet.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 21.95

Bekijken in de winkel »


Espree aloe herbal liniment & body wash koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!