De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equitop pronutrin  medhorses

Equitop pronutrin

Equitop Pronutrin Stress en maagproblemen bij paarden. Paarden zijn zeer gevoelig voor stressfactoren vanuit hun omgeving, door voeding of lichamelijke en/of psychische spanning. Als gevolg hiervan kan de natuurlijke bescherming van het maagslijmvlies tegen maagzuur beschadigd raken. Net als bij de mens kan dit ontsteking van het maagslijmvlies en maagzweren tot gevolg hebben. Vaak is het zeer moeilijk de vroege stadia - en zelfs de ernstige gevallen - van maagzweren bij paarden te ontdekken. Veelal zijn de symptomen aspecifiek zoals een matige gezondheidsstatus, verminderde of selectieve eetlust, gewichtsverlies, verminderde prestaties, lusteloosheid of diarree. Andere aspecifieke symptomen van maagslijmvliesproblemen kunnen klachten zijn zoals veelvuldig terugkerende koliek (speciaal na het eten), tandenknarsen, boeren, veel flehmen, speekselen, kribbebijten of een stinkende adem. Veulens hebben vaak problemen gedurende de eerste levensmaanden (tandenknarsen, speekselen of op de rug liggen) en bij het spenen. De enige betrouwbare methode om maagzweren vast te stellen is gastroscopie door uw dierenarts. Hoe werkt Equitop Pronutrin? Het werkzame bestanddeel van Equitop Pronutrin® is Apolectol™, een gepatenteerde combinatie van pectine vezels, glycerine en lecithine. De eigenschappen van de verschillende componenten van Apolectol™ dragen bij aan een uitgebreid dieeteffect. Pectine voorkomt de toename van maagzuur en stabiliseert de natuurlijke balans van het maagslijmvlies. De lecithine en glycerine componenten verstevigen de hydrofobe beschermlaag op het maagslijmvlies. Op deze wijze biedt Apolectol™ een dubbele natuurlijke bescherming van het gevoelige slijmvlies. Het stabiliseert en herstelt de bescherming tegen de agressieve maagsappen en tegelijkertijd voorkomt het een overmaat aan maagzuur in de maag. Wanneer kan Equitop Pronutrin® gebruikt worden? Paarden hebben een verhoogde kans op maagproblemen wanneer een hoog prestatieniveau verlangd wordt gedurende training of wedstrijden, bij voedering van grote hoeveelheden krachtvoer, wanneer voergift wordt beperkt of als het paard slecht wil eten. Dit treedt ook op wanneer de intervallen tussen de voergiften te lang zijn, wanneer de kwaliteit van het hooi matig is en wanneer er een overgang plaatsvindt van het ene type voer naar een ander voer. Verdere stress en risicofactoren zijn frequent en langdurig transport, het spenen van veulens, rangorde conflicten in de kudde, operaties en ziekte (in het bijzonder koliek).

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 79.60

Bekijken in de winkel »


Equitop pronutrin koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!