De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equit'm microfiber bomber  medhorses

Equit'm microfiber bomber

Winter bomber met ademende polykatoen microfiber buitenkant (75% polyester en 25% katoen) en geruite polykatoenen voering ( 65% polyester en 35% katoen) met polyfil vulling. Opstaande kraag en rits over de gehele lengte. Binnenkant van de kraag, onderkant en de manchetten van gestreept tricot. Badge op de borst, badge gedecoreerd met een zilver metalen “m” op de linkermouw en decoratieve gestreepte band op de rug. De uiteinde van de kraag, zakken zijn afgezet met leer. 2 steekzakken met een klep en 1 binnenzak met drukknoop. Machine wasbaar op 30°C.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 79.90

Bekijken in de winkel »


Equit'm microfiber bomber koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!