De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equilibrium tri-zone airlite tendon boots  medhorses

Equilibrium tri-zone airlite tendon boots

Equilibrium Tri-Zone Airlite Tendon Boots Tri-Zone Airlite Peesbeschermers hebben een aanzienlijke pees beschermingssysteem. Niet alleen zijn er 2 shock absorberend lagen van EVA om het risico van verwondingen te verminderen, het kwetsbare pees gebied wordt ook beschermd door een taaie polycarbonaat-laag welke de schokken opvangt. Eigenschappen: *zeer licht en ademend *volledig getest in het laboratorium en in veldproeven *voorzien van het nieuwe Airlite drievoudige laag systeem *de geïntegreerde strip van polycarbonaat beschermt de pezen *schok bestendige EVA buitenste schil *fijne mesh voering voorkomt dat er zand en vuil aan de binnenkant komt *fijne pasvorm Kleuren: Bruin, Wit en Zwart Maten: S(Pony), M(Cob) en L(Full)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 55.95

Bekijken in de winkel »


Equilibrium tri-zone airlite tendon boots koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!