De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equi-thème rijbroek venezia grijs  medhorses

Equi-thème rijbroek venezia grijs

Equi-Thème Rijbroek Venezia Grijs Een schitterende rijbroek met lage tailleband. Gemaakt van 66 % katoen, 26 % micorfyber nylon en 8 % elastan. Lage tailleband en leuke sluiting aan bovenzijde. Met klittenband aan de benen. Clarino kniestukken met inkeping waardoor er een optimale beweeglijkheid ontstaat. Kleuren: - Wit - Zwart - Grijs Maten: - 34 (niet meer verkrijgbaar in het grijs) - 36 - 38 - 40 - 42 - 44 Let op! Het zijn Franse maten, deze vallen ongeveer een maat kleiner dan de Nederlandse maten!!

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 75.65

Bekijken in de winkel »


Equi-thème rijbroek venezia grijs koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!