De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equi-thème new zealand deken blauw  medhorses

Equi-thème new zealand deken blauw

Equi-Thème New Zealand Deken Blauw New Zealand deken van 630D ripstop polyester, voor 2/3 gevoerd met wolstof. Waterdicht en oersterk. Loopsplitten bovenaan afgewerkt met een driehoekje tegen het scheuren. Lage gekruiste dekensingels en verstelbare nylon bilriemen die snel te bevestigen zijn door middel van musketons op leder verstevigde bevestigingspunten. Opgevulde borst en staartflap, beide gevoerd met nylon. Afgeronde halsboord en schoftbontje van synthetisch schapenbont om schuren maximaal te voorkomen. Borstsluiting met pvc borstriem op pvc met dubbele sluitstand. Het New Zealand deken werkt als het volgt: Het deken heeft naden op de rug, deze naden moeten 1 keer nat worden en dan zetten zij zich. Hierbij kan eenmalig vocht doorheen komen. Vanaf dat gebeurd is, is deze deken waterdicht voor de rest van zijn leven. Het is een zeer stevige deken dat heel lang meegaat. Voor het schoonmaken van deze deken, enkel afspuiten met de hoge druk en dan weer laten drogen Niet laten wassen. Kleuren: bruin, blauw, khaki. Maten: 160 t/m 206.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 81.90

Bekijken in de winkel »


Equi-thème new zealand deken blauw koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!