De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equi-thème luxe fleece hondenjas zwart  medhorses

Equi-thème luxe fleece hondenjas zwart

Equi-Thème "Luxe Fleece" hondenjas zwart Elegante, anatomisch gevormde hondenjas van fleece. Zonder borstriem en simpelweg over de kop van de hond aan te trekken, voor meer bewegingsvrijheid. Sluiting met klittenbandflap op de zijkanten van buik. Warm en aangenaam, gemaakt van hoge densiteit fleecevezels (280 gr/m²), 100% antipluis polyester en verfraaid met een sierkoord op de rand. Versteviging ter hoogte van de schouders en antiwrijvingsrand op de hals. Uitgerust met een staartriem. Kleur: Zwart, oranje sierkoord Maten: 30 cm/12'', 40 cm/16'', 50 cm/20'', 60 cm/24'' Hoe meet u uw dekenmaat? De maten zijn in centimeters weergegeven. Meet de lengte van de schoft van uw hond naar de staart van uw hond in centimeters en bekijk welke maat deken uw hond nodig heeft.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 21.90

Bekijken in de winkel »


Equi-thème luxe fleece hondenjas zwart koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!