De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Equi-thème 1985 jeans choco  medhorses

Equi-thème 1985 jeans choco

Equi-Thème 1985 Jeans Choco Een klassiek uitziende microfiber jeans, versierd met een inzet gelijmde lovertjes aan de achterkant dat aandacht zal trekken. Aansluitende snit met stoffen knie stukken en voor gevormde zit. Contrasterende stiksels aan de achterkant om de taille en de buitenkant van het been te onderstrepen. Multi-strech microfiber sotf met ongelimiteerd rij-comfort en zeer ademend. Kleuren: - Choco met beige stiksels Maten: - Maat 36 - Maat 38 - Maat 40 - Maat 42 - Maat 44 Let op! Het zijn Franse maten, deze vallen ongeveer een maat kleiner dan de Nederlandse maten!!

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 67.95

Bekijken in de winkel »


Equi-thème 1985 jeans choco koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!