De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Dr. horse gewricht  medhorses

Dr. horse gewricht

Pharmox Dr. Horse Gewricht is een uitgebalanceerde combinatie van glucosamine, chondroïtine en MSM die speciaal is samengesteld voor uw paard of pony. De siroop is makkelijk te doseren en geschikt voor dagelijks gebruik. Samenstelling per dagdosering van 100 ml: Glucosamine elementair 6000 mg Chondroitinesulfaat 2000 mg MSM 2500 mg Dosering: De aanbevolen dagdosering van 100 ml is geschikt voor paarden van 550 kg tot 600 kg (volwassen warmbloed). Voor lichtere of zwaardere paarden en pony's kan de dosering evenredig omgerekend worden. De voor uw paard of pony afgemeten dosering eenmaal daags over het voer verdelen. Gebruiksduur: Bij eerste gebruik of aanwending als kuur minimaal 60 dagen toedienen. Bij oudere paarden is de maximale gebruiksduur onbeperkt.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 40.50

Bekijken in de winkel »


Dr. horse gewricht koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!