De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Doggy parex liquid  medhorses

Doggy parex liquid

Doggy Parex Liquid Voor het reinigen van het hondenlichaam "Activeert het afweersysteem" Door regelmatig Doggy Parex te gebruiken verhoogt u de weerstand en wordt het hondenlichaam gereinigd. Hoe werkt Doggy Parex? Door Doggy Parex te verstrekken aan uw hond, wordt het lichaam gereinigd voor een periode van 12 weken dit komt door de unieke samenstelling van de specifieke kruiden. Doggy Parex is vrij verkrijgbaar en is goed tegen ingewandstoornissen. Doggy Parex is goed voor een evenwichtige darmflora. Doggy Parex reinigt op geheel natuurlijke manier de darmen, versterkt de darmflora en verhoogt de weerstand. Doggy Parex activeert het afweersysteem. Waarom Doggy Parex? Omdat er steeds vaker resistentie ontstaat tegen chemische middelen. Omdat Doggy Parex een volledig natuurlijke samenstelling kent. Omdat Doggy Parex bijdraagt tot een gezonde maag-, darmflora. Omdat Doggy Parex glans geeft aan de vacht. Omdat Doggy Parex goed is voor een evenwichtige darmflora. Wat is Doggy Parex? Doggy Parex is een aanvullend diervoeder voor honden. Doggy Parex bevat de volgende “W”eerstand “M”aag en “D”arm kruiden: Knoflook (Alium Sativum), Munt (Mentha Piperita), Anijszaad (Aniseed), Rode Iep (Ulmus Fulva,), Tijm (Thymus Vulgaris), Kleefkruid (Galium Aparine), Cayenne (Capsicum minimum), Kaneel (Cinnamomum Zelandicum), Brandnetel (Urtica). Toepassing kuur Doggy Parex: Gedurende 3 dagen 1 flesje door het voer vermengen. Herhaal iedere 12 weken Met Doggy Parex stimuleert u het immuunsysteem van uw hond en verhoogt u de weerstand. Doggy Parex heeft een gunstige invloed op de gezondheid van de darmen. Doggy Parex bevat geen chemische grondstoffen. Doggy Parex werkt binnen het Eco-systeem en zorgt voor reiniging van het hondenlichaam. De kruiden zijn zo gekozen dat zij een weerstand verhogend effect hebben bij uw hond. Doggy Parex heeft tot doel: “Gezonde honden zonder chemische middelen”. Naast kruiden die een maagversterkende invloed hebben zijn er ook kruiden toegevoegd voor verzorging van de darmwand. Tevens zorgen de “W”, “M” en “D” kruiden in Doggy Parex voor een goede darmflora met als gunstig aspect een gladde darmwand, gezonde darmflora met als gunstig aspect een optimale darmwerking. Met Doggy Parex vangt u 2 vliegen in 1 klap. Met Doggy Parex kunt u zonder risico regelmatig (iedere 12 weken) uw hond inwendig reinigen. Door Doggy Parex te gebruiken wordt de weerstand in de darmen verhoogd, worden de darmen gereinigd met als gevolg een gezonde hond. Doggy Parex werkt binnen het eco-systeem en reinigt het hondenlichaam. De kruiden in Doggy Parex bezitten een weerstandverhogend effect. Doggy Parex Liquid is verkrijgbaar in 3 x 5 ml, 3 x 10 ml en 3 x 15 ml.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 12.70

Bekijken in de winkel »


Doggy parex liquid koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!