De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Derma gel wondzalf  medhorses

Derma gel wondzalf

Deze # 1 kruiden hydrogel voor de huid is specifiek ontwikkeld voor een intensieve en snelle wondgenezing. Derma Gel bestrijdt wondinfectie en voorkomt wildvleesvorming. Het bevordert een natuurlijke hergroei van het haar in zijn originele kleur en houdt de huid soepel. Derma Gel is uniek en blijft voor op de rest door uitgebreid wetenschappelijk onderzoek om te komen tot deze perfecte wondzalf! Hoofdingrediënten: Getitreerde Polysacchariden Centella Asiatica Calendula Officinalis Salvia Officinalis extract Thymus Vulgaris extract Origanum Majorana extract Lavandula Officinalis extract Glycerine Gehydrogeneerde Wonderolie Carbomer Leverbaar in een 50 ml Spray voor gemakkelijke behandeling van ondiepe verwondingen en een Gel in een unieke 100 ml pompdispenser welke Derma Gel vrij houdt van verontreiniging en praktisch is in gebruik. Derma Gel bevat geen steroïden en is volledig veilig voor gebruik bij dragende merries en wedstrijdpaarden.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 17.50

Bekijken in de winkel »


Derma gel wondzalf koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!