De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Demotec-90 12-behandelingen  macrovet

Demotec-90 12-behandelingen

Demotec-90 12-beh. Demotec-90 is al jaren het bekende complete pakket voor de behandeling van kreupelheid bij runderen. Demotec-90 laat zich gemakkelijk verwerken. Onmiddellijk na het aanmengen (poeder met vloeistof) is Demotec-90 nog dun vloeibaar. Ongeveer 2 minuten na het aanmengen gaat de kunststof over in een deegachtig materiaal, klaar om verwerkt te worden. Na 4-6 minuten is het uitgehard. Een pakket bestaat uit 1000 gram poeder, 500ml vloeistof, 12 houten klosjes, 12 spatels en twee roerbekers.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 409282

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 67.85

Bekijken in de winkel »


Demotec-90 12-behandelingen koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!