De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Deep ice pump kruiden cooling gel  ruitersportsissi

Deep ice pump kruiden cooling gel

Kruiden Cooling GelDEEP ICE is dè gel om pezen en spieren te verzorgen na training of arbeid. De allerbeste en eerste verzorging bij acute ontsteking is koudetherapie. DEEP ICE is hiervoor uitermate geschikt door zijn unieke kruidenextract.Inhoud 500 ml UNIEK MASSAGEMIDDEL VOOR PAARDEN EN MENSEN!Samenstelling:Menthol, fresquelate, iso-propanol en horse chestnut.DEEP ICE* Bevat anti-inflammatoir kruidenextract (hippocastanum).* Is niet irriterend.* Koelt onmiddellijk.* Heeft een ingebouwde drager die zorgt voor dieptewerking.* Penetratie is snel en effectief: er wordt niets verspild.Deep Ice wordt o.a. toegepast door sportmasseursvoor topsporters in Nederlandse eredivisie voetbal.

Normale prijs: 16.95
Korting: 0%
Kleur:
Size:

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 16.95

Bekijken in de winkel »


Deep ice pump kruiden cooling gel koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!