De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Curver hondenmand antraciet 112x94x24  macrovet

Curver hondenmand antraciet 112x94x24

Een schitterend uitziende design hondenmand van het merk Curver. Deze hondenmand is van het oersterke materiaal Rattan, gemaakt van een hoogwaardig gevlochten kunststof. Voorzien van uitgesneden hondenpootjes als motiefjes in de bodem van de mand voor voldoende ventilatie voor een eventueel kussen wat u in de mand kunt leggen. Aan de onderzijde zit een rubberen rand rondom de mand wat dient als een anti slip. Een aanwinst voor elk interieur. Kleur: antraciet. Kleur van de rubberen rand: lichtgrijs.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 520_700322

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 92.50

Bekijken in de winkel »


Curver hondenmand antraciet 112x94x24 koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!