De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
C.s.o. brighton zip boots cognac  medhorses

C.s.o. brighton zip boots cognac

C.S.O. Brighton Zip Boots Cognac Vaarslederen boots met bestikte neus. Makkelijk aan te trekken doormiddel van de rits aan de voorkant en comfortabel door de elastische inzetstukken. Voering van varkenssplitleder. Voorzien van een sporenknop en een rubberen, antislip zool met dubbel werkzame "Air System" ventilatie: De lucht circuleert in de zool en evacueert geurtjes en transpiratie door de uitlaatklep op de hak; de voet ademt en blijft droog. Schokdempend luchtkussen effect, wat het loopcomfort verhoogt. Geperforeerde tussenzool op zool die de lucht laat circuleren en uitneembare inlegzool van "Texon". Kleur: - Cognac Maten: - Schoenmaat 36 en 45.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 76.50

Bekijken in de winkel »


C.s.o. brighton zip boots cognac koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!