De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Cosequin equine powder  medhorses

Cosequin equine powder

Cosequin Equine Powder De belangrijkste bestanddelen in Cosequin® zijn specifieke vormen van glucosamine hydrochloride (HCl) en chondroitine sulfaat, namelijk FCHG49® glucosamine HCl 99% (500 mg per capsule/tablet) en lmw TRH122® chondroitinesulfaat 95% (400 mg per capsule/tablet). Alleen de glucosamine en chondroïtine die in Cosequin® gebruikt worden voldoen aan de allerhoogste eisen die Nutramax Laboratories (de fabrikant van Cosequin®) aan haar produkten stelt. Deze eisen zijn zo specifiek dat Nutramax Laboratories deze vormen van glucosamine en chondroïtine heeft laten vastleggen en patenteren. Deze getallen verwijzen dus naar een zeer specifieke kwaliteit van glucosamine en chondroïtine. Er is veel onderzoek gedaan naar Cosequin® en haar exclusieve ingrediënten. De resultaten van deze wetenschappelijke onderzoeken zijn wereldwijd gepubliceerd in vooraanstaande medische tijdschriften. De conclusies van de publicaties tonen de positieve effecten van Cosequin® aan. De dosering per capsule of tablet is in overeenstemming met deze recente wetenschappelijke inzichten.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 81.00

Bekijken in de winkel »


Cosequin equine powder koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!