De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Concord longe  medhorses

Concord longe

ConCord Longe Als eerste ontstond de ConCord Leader. Die heeft Mieke Verdonk ontwikkeld om de revalidatie periode van een geblesseerd paard te ondersteunen en het stappen aan de hand veiliger te maken. Het was dan ook een logisch vervolg om een langere versie te ontwikkelen. Na intensief testen is gebleken dat de ConCord Longe een bijzondere methode is om tijdens het longeren te kunnen blijven inwerken. Paarden nemen een natuurlijke zelfhouding aan en bewegen goed door het lichaam. De ConCord Longe is een unieke met de hand te bedienen methode die op ongedwongen wijze het hoofd van het paard naar beneden brengt, de buikspieren activeert en hals en rug ontspant. De ConCord Longe geeft de ruiter inzicht en meer bewustzijn over nageeflijkheid en biedt de mogelijkheid het paard in goede verbinding te laten bewegen tijdens het longeren. Voordelen van de ConCord Longe * Het levert een bijdrage aan de ontwikkeling van het “ruitergevoel” * Het eerste en enige instrument dat het mogelijk maakt om tijdens het longeren direct in te kunnen werken * De oplossing bij longeerproblemen * Geeft inzicht in nageeflijkheid De ConCord Longe heeft twee manieren van aanbinden waardoor iedereen er gemakkelijk mee kan longeren. Paarden zoeken zelf de juiste houding en komen snel in een ontspannen houding. Heeft een ondersteunende werking in de ontwikkeling van de rugbespiering. Werkt ook bij paarden die onbeleerd zijn. Heeft een gunstige uitwerking op de africhting en training van een paard. Materiaalomschrijving: 12 meter lange lijn. De ConCord is vervaardigd van hoogwaardige en natuurlijke materialen. Gevlochten van 100% katoen en heeft de juiste dikte waardoor het zacht aanvoelt voor het paard. De afwerking van de ConCord is handwerk (het zogenaamde splitsen) De katrol is van het bekende duurzame merk Ronstan! Wordt geleverd incl. softner en drie karabijnen.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 109.95

Bekijken in de winkel »


Concord longe koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!