De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Christ sjabrak met bontrand  medhorses

Christ sjabrak met bontrand

Christ sjabrak Katoenen sjabrak met schapenvacht onderkant en bontrand. Christ artikelen Artikelen van medicinaal gelooide schapenvellen behoren heden ten dage tot de standaard uitrusting van iedere ruiter.Voordelen van medicinaal gelooide schapenvellen zijn: - Christ schapenvel schabrakken verminderen en verdelen de druk van het zadel en houden de paardenrug te allen tijde warm - Christ schapenvel schabrakken voorkomen drukkingen en blessures - Christ schapenvel schabrakken bevorderen de bloedsomloop van de rugspieren van het paard - Christ schapenvel schabrakken bevatten spierontspannende eigenschappen - Christ schapenvel is hygiënisch en zweetbestendig. - Christ schapenvel is geen voedingsbodem voor bacteriën - Christ artikelen zijn wasbaar op 30ºC, maar wel met een speciaal wasmiddel want alleen dan behoudt het schapenvel zijn eigenschappen.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 175.00

Bekijken in de winkel »


Christ sjabrak met bontrand koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!