De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Chip reader isomax v backhome  dochorse

Chip reader isomax v backhome

De BackHome ISO MAX V is de High Performance reader, deze leest ALLE dierenchips, inclusief AVIDUSA encrypted, en ISO 11784/85 industriele chips . Grote leesafstand, daardoor groot gebruiksgemak.Door de grotere antenne wordt tevens een groter gebied gescand. Software kan via de USB of (optionele) seriële poort worden aangepast.Bij het uitlezen van iedere transponder wordt de datum en tijd geregistreerd. De reader is (spat)-waterdicht en heeft een snelladende accu.

Prijs 768.94

Bekijken in de winkel »


Chip reader isomax v backhome koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!