De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Cdvet vacht & huid vitaal  medhorses

Cdvet vacht & huid vitaal

CdVet Vacht & Huid Vitaal Voedingssupplement speciaal ontworpen om de vitaliteit van de huid te ondersteunen. Net als cdVet Micromineralen bevat het essentiële vitaalstoffen uit natuurlijke bronnen, die makkelijk beschikbaar zijn en in deze gevallen het reeds gespannen organisme en zijn ontgiftingsorganen niet verder te belasten. Het bevat mineralen en sporenelementen uit algen, algen kalksteen en biergist, vitaminen uit spirulina en duindoorn en essentiële vetzuren uit zwarte komijnzaad. De gebruikte kruiden-en plantenextracten zijn ook rijk aan minerale zouten, aminozuren en vitaminen. Samenstelling: biergist, algen kalksteen, brandnetel, wild viooltje, mariadistel, kweekgras, algen, extracten van druivenpitten, ginkgo, zwart komijnzaad, duindoornbessen, spirulina Toevoegingsmiddelen per kg: Technologische Toevoegingsmiddelen: Bentonit-montmorilloniet E558 40g Vanwege de verhoogde gehalte van bentonit-montmorilloniet mag dit voedingsssupplement alleen tot 50% van de dagrantsoen van het dier gevoerd worden. Analytische bestanddelen en gehalten: Ruw eiwit 13,60% Ruw vet 3,30% Ruwe vezel 11,70% Ruwe as 29,30% Calcium 7,01% Fosfor 0,29% Natrium 0,32% In zoutzuur oplosbare as 8,50% Voedingsadvies: 50 - 80g gedurende ten minste 3 maanden: 1 keer per dag door het voer mengen. 1 maatschep komt overeen met ongeveer 10 gr.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 79.95

Bekijken in de winkel »


Cdvet vacht & huid vitaal koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!