De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Casco passion plus cap  medhorses

Casco passion plus cap

Casco Passion Plus Cap De Passion Plus de ideale helm voor frequent gebruik in alle seizoenen van het jaar. Deze helm biedt de best mogelijke bescherming en combineerd dit met een inspirerend uiterlijk. De Passion Plus onderscheid zich van de Passion door: Een gepolijste aluminum badge Highlights met glimmende afwerking rond de ventilatie opneningen Composiet materiaal Aangepaste sluitingen. De speciale Winter voering met geïntegreerde oorflappen kan makkelijk in de helm worden bevestigd en beschermd oren en hoofd tegen tocht en kou, zonder dat dit bijgeluiden oplevert. De Helmet case: Handig om de helm mee te nemen en op te bergen. Deze koffer is voorzien van ventilatiegaten, zodat de helm altijd lekker fris is opgeborgen en goed kan drogen. Kleur: - Zwart Maten: - S (50-56) - M (56-59) - L (59-63)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 149.95

Bekijken in de winkel »


Casco passion plus cap koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!