De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Casco nori comic cap blauw  medhorses

Casco nori comic cap blauw

Casco Nori Comic Cap Blauw Deze nieuwe kinder cap is aanbevolen door wereldkampioen Jos Lansink. Deze leuke kinderhelm is voorzien van de dubbel Monocogue™ zijbescheming en uitgebreide nekbescherming voor extra veiligheid. Met de koordsluiting met Drop Lock™ kindband kan de sluiting precies op maat gemaakt worden. De helm biedt de mogelijkheid om een Casco helm LED lichtje te bevestigen waarmee de ruiter goed zichtbaar is in het donker. De helm voldoet aan de EN-1384 veiligheidsnorm en weegt 310 - 360 gram zeer licht en prettig te dragen. Kleur: - Blauw met horsy opdruk Maten: - XS (44-50)

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 59.95

Bekijken in de winkel »


Casco nori comic cap blauw koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!