De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Calcium poeder 2x400 gram  macrovet

Calcium poeder 2x400 gram

Calcium poeder 2x400 gram Ter nabehandeling van kop- en melkziekte bij runderen, oplosbaar in water.Gebruiksaanwijzing Calcium poeder Meng 400 gram calciumpoeder in 0.7 - 1 liter lauw water in een fles. De oplossing 1-2 uur na de intraveneuze toediening met de fles ingeven, mits de slikreflex van de koe functioneert. Na 12 uur nogmaals 400 gram calciumpoeder toedienen. Calcium poeder bevat de volgende samenstelling calciumwaterstoffosfaat 1000mg per gram.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 106038

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 6.05

Bekijken in de winkel »


Calcium poeder 2x400 gram koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!