De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Br stang en trens hoofdstel  medhorses

Br stang en trens hoofdstel

BR stang en trens hoofdstel Prachtig hoofdstel met extra brede, gevoerde neusriem met aansnoersluiting en kaakbeschermer. Het hoofdstel heeft S.S. gespen, lederen passanten, blinde sluitingen en wordt geleverd met 2 lederen teugels. BR hoofdstellen De hoofdstellen van BR zijn een onderdeel van de BR kwaliteitsrange. Alle modellen zijn ontworpen door het BR-team in samenwerking met diverse topruiters. De BR hoofdstellen worden gemaakt van de hoogst gekwalificeerde en speciaal geselecteerde Engelse materialen. Ze worden met de hand vervaardigd en tot in de kleinste details perfect afgewerkt. Jos Lansink heeft zelf ook twee modellen ontwikkeld. Jos is zeer goed te spreken over de kwaliteit en afwerking van deze BR hoofdstellen, ze voldoen perfect aan de strenge eisen van een professional.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 207.50

Bekijken in de winkel »


Br stang en trens hoofdstel koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!