De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Br opbergzak  dochorse

Br opbergzak

BR - Opbergzak Handige, grote opbergzak voor aan de staldeur van het paard. Hierin kunt u al uw spullen opbergen, zoals een zadeldek, halster, borstels, fleece dekens etc. Altijd alles bij de hand en nooit meer los slingerende spullen door de stal. De zak is gemaakt van 600D polyester en is eenvoudig te bevestigen met 2 clipsluitingen aan de staldeur. De zak is af te sluiten met klittenband. Afmetingen: 75 cm x 55 cm x 30 cm (lxhxb). De opbergzak is verkrijgbaar in de kleur: Zwart.

Prijs 21.50

Bekijken in de winkel »


Br opbergzak koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!