De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Br airflow safety rijhelm  medhorses

Br airflow safety rijhelm

BR Airflow safety rijhelm Comfortabele helm die voldoet aan de EN-1384 veiligheidsnorm. De ABS schaal van de helm heeft een laag geprofileerde elegante vorm en een Microvezel suède finish. De buitenzijde is behandeld om de helm tegen vlekken te beschermen. Het nekgedeelte en de kinband zijn tevens van Microvezel suède. Het ventilatiesysteem zorgt zowel voor als achter op het hoofd voor verkoeling. Daarnaast is de binnenzijde voorzien van een Spacer 3D mesh voering die koelt en snel droogt. Verder heeft de helm een flexibele klep en een zeer goede YKK sluiting. De helm is verpakt in een fraaie display box. ASTM/SEI Certification. Veiligheid Voor uw eigen veiligheid dient u de volgende voorschriften in acht te nemen: 1. De helm moet goed zitten. 2. De ruiter dient de helm regelmatig op zichtbare beschadigingen te controleren. 3. Indien de helm een harde klap te verduren krijgt, dient men hem te vervangen. 4. Wanneer men zelf veranderingen in de helm aanbrengt, is de veiligheid niet langer gegarandeerd.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 66.50

Bekijken in de winkel »


Br airflow safety rijhelm koop je o.a bijKopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!