De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Bovibond startset 20-behandelingen  macrovet

Bovibond startset 20-behandelingen

BoviBond Startset 20-behandelingenBovibond startset is een complete set voor klauwbehandelingen met Bovi-Bond 2-componentenlijm. De introductie-kit bevat 2 lijm cartridges van 180 ml, 24 mengtips, 20 houten hoefblokjes en een robuuste doseerpistol.Bovi-Bond wordt aangebracht d.m.v. een mengpistool, hardt uit in 30 seconden, geen afval of mixen met de hand.Bovi-Bond is een snel uithardend urethane adhesief, dat speciaal ontwikkeld is om houten of rubber blokjes onder de hoeven van koeien te bevestigen. Dit adhesief hardt uit in ongeveer 30 seconden en garandeerd een goede hechting. Deze unieke samenstelling stoot geen onaangename luchten uit. Breng simpelweg Bovi-Bond aan op het blok of op de hoef en positioneer het blok op de hoef. Men hoeft niet meer te mengen. Tevens heeft men weinig tot geen afval. U kunt Bovi-bond in koud of warme omstandigheden bewaren. Het materiaal blijft minstens een jaar goed.

Bezorgkosten: 3.95
EAN: 403951

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 149.95

Bekijken in de winkel »


Bovibond startset 20-behandelingen koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!