De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Birth alarm classic  medhorses

Birth alarm classic

Birth Alarm Classic De Birth Alarm Classic is het basismodel. Een zeer betrouwbaar systeem, met een zender en een ontvanger. Met een bereik van maximaal een halve kilometer biedt dit systeem het paard veiligheid en de eigenaar/verzorger een goede nachtrust. Voordeel * Hoge betrouwbaarheid door de vaste ontvanger (uitstekende signaalsterkte) Actie Wanneer u een Gallagher Birth Alarm Classic besteld inclusief anti-rolsingel, kunt u deze combineren met een Gallagher bewakingsset. Bij deze combinatie ontvangt u dan 30% korting op de Gallagher bewakkingsset.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 825.00

Bekijken in de winkel »


Birth alarm classic koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!