De beste prijzen al gezocht en verzameld! Dat scheelt €EUROS!


Let op: speciale actiecode voor manegewinkel voor paardenvoer en verzorging bij Tuinendier. Klik hier voor de kortingscode
Befix zomereczeem lotion  medhorses

Befix zomereczeem lotion

Befix Lotion Befix lotion werd bereid ter verzorging van staart- en manen bij paarden en pony's. Voortvloeiend uit de befix crème is Befix lotion een topproduct in zijn soort, de lotion is gemakkelijk aan te brengen en dringt diep door in de huid waardoor een intensieve werking verzekerd wordt. Gebruik ook de befix crème voor een nog langduriger werking. Behandeladvies Start de handeling met het wassen van de start en manen. Gebruik hiervoor Befix Shampoo. Door de unieke samenstelling zorgt Befix Shampoo voor een verzachtende werking op de huid. Na de wasbeurt de staart en manen goed afdrogen en Befix Crème of Befix Lotion rijkelijk aanbrengen en goed in masseren. Dit twee maal daags herhalen. Na enkele dagen zult u zien dat de huid zachter wordt. Na 1 week het paard of de pony weer wassen met Befix Shampoo om de korsten en het vuil dat is losgekomen te verwijderen. Daarna de Befix Creme of Lotion weer aanbrengen. Afhankelijk van de verbetering kun u de 2e week de behandeling eventueel terug brengen naar één maal daags. Daarna kunt u de behandeling naar eigen inzicht gaan terugbrengen. Het is zeer belangrijk dat de staart en manen niet uitdrogen. Gebruik bij de volgende wasbeurten Befix Shampoo voor staart en manen. Dit maakt antiklit producten overbodig.

Bezorgtijd: 24 uur

Bezorgkosten: 2.99

Prijs 39.50

Bekijken in de winkel »


Befix zomereczeem lotion koop je o.a bij







Kopen

Alle paard & ruiter producten van alle winkels!

Welkom bij de manegewinkel! Wij zijn aangesloten bij de vele betere online webwinkel gespecialiseerd in de verkoop van paard en ruiter producten. Wij tonen jou de nieuwste producten voor jouw paard, of voor jou, de ruiter!

Doorzoek manegewinkel op bijvoorbeeld voer of kleding en vindt de beste prijzen op het internet op manegewinkel.nl! Bestel eenvoudig producten voor jezelf of jouw paard bij de aangesloten webwinkel, en heb het de volgende dag in huis!

Voor de beste verzorging van jouw paard: De manegewinkel.nl!